Simlångsdalens Naturvårdsförening


Torsdag 2 juni Kristi himmelsfärdsdag Guds gröna ängder. Gökotta på Klockarängen kl. 08.00

maj 24, 2011 Av: Isak Kategori: Aktiviteter

Torsdag 2 juni  Kristi himmelsfärdsdag
Guds gröna ängder. Gökotta på Klockarängen kl. 08.00

Samling kl. 07.45 på parkering vid fotbollsplanen. Vi vandrar upp i ängen där komminister Nils-Gunnar Juelsson leder en friluftsgudstjänst.  Därefter bjuds på kaffe med dopp och naturvandring i ängen.

Naturvårdsföreningen har nu svarat för skötseln i 25 år. Med hjälp av Botaniska föreningen i Halmstad gör vi en ny inventering för att återfinna de rara örter som Kjell Georgsson listade för 25 år sedan. Vi samtalar kring hur ängens naturvärden skall kunna bevaras i framtiden.
Kontaktperson: Anneli Fager tel.035- 706 76 eller Bengt Svalander 035-447 92

 

Kommentarsfältet är stängt.